This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Top

Plaćanje robe:

pozećem ili na račun

Brza dostava artikala

na kućnu adresu kupca

Besplatna dostava na

narudžbe preko 5000 RSD

Skype kontakt:

digimax-support

Zamena pogrešno naručenog proizvoda za drugi

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da Vam isti ne odgovara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona 024 672035 ili nam pošaljite e-mail na adresu: podrska@digimax.rs. Neophodno je da u trenutku poziva imate pored sebe tačan naziv artikla i da nam saopštite šifru ili naziv artikla koji bi Vam odgovarao.

Isto tako, ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona 024 672035.

Nakon toga, vrši se fizička provera da li je dostupan željeni artikal nakon čega dobijate instrukcije na Vašu e-mail adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene artikla za drugi. Zamena artikla se vrši u roku od par dana.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima ne možete samoinicijativno menjati u maloprodajnom objektu. Artikal nije moguće menjati ukoliko je korišten, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakovanju.

Rok za zamenu artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda. Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme "Pošalji narudžbu" na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamene artikla za drugi.

Povraćaj sredstava

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos plaćene robe se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, odnosno od prijema proizvoda kog kupac vraća.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Procedura za povraćaj sredstava

Kontaktirajte nas pozivanjem broja telefona 024 672035 ili nam na email adresu: podrska@digimax.rs pošaljite:

  • ime i prezime
  • kontakt telefon
  • broj dinarskog tekućeg računa

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima prodaje, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati/zahtevati novac u maloprodajnom objektu Digimax doo ili slati na adresu koja je navedena na računu/otpremnici.

Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu, o trošku pošiljaoca.

Loading...

Molim Vas sačekajte ...