This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Top

Plaćanje robe:

pozećem ili na račun

Brza dostava artikala

na kućnu adresu kupca

Besplatna dostava na

narudžbe preko 5000 RSD

Skype kontakt:

digimax-support

Uslovi dostave proizvoda kupcima

Naručena roba se kurirskom službom dostavlja na adresu kupca. Isporuku robe vršimo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije nije moguća. Roba se isporučuje Kupcu lično ili osobi koju je Kupac naveo kao primaoca pošiljke. Kupac ili primalac pošiljke mora se nalaziti na adresi koja je u porudžbenici navedena za isporuku robe u periodu od 8 do 17 časova, radnim danima i subotom. Isporuka se ne obavlja nedeljom, za vreme verskih i državnih praznika. Troškove dostave plaća kupac kuriru brze pošte prilikom preuzimanja robe.

Plaćanje robe i dostave se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti.

Prilikom preuzimanja paketa Kupac u prisustvu kurira ili poštara vizuelno proverava paket. Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, Kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica. Ako se tom prilikom ustanovi da su artikli oštećeni, službenik kurirske službe pravi zapisnik o reklamaciji. U slučaju oštećenja sadržine paketa kurirska služba nadoknađuje nastale troškove.

Pre uručenja kurir će Vas kontaktirati kako bi Vam najavio svoj dolazak. Svaku pošiljku kurir će pokušati da isporuči 2 puta. U slučaju da i drugi put niste na adresi koju ste ostavili pošiljka se vraća nama. U tom slučaju Kupac će biti dužan da snosi troškove povraćaja robe. Robu sa povraćaja Prodavac može dalje prodavati trećim licima, jer se u tom momentu kupoprodaja smatra raskinutom.

Za isporuku proizvoda dostupne su Vam kurirske službe: Aks, Bex, City Express. Sve porudžbine koje stignu posle 13 časova obrađuju se narednog radnog dana. Za porudžbine čiji je iznos preko 5000 dinara obezbeđena je besplatna dostava kuriskom službom po našem izboru.

Ostali uslovi dostave

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Loading...

Molim Vas sačekajte ...